Voor verwijzers

Voor verwijzers

Vergoede zorg

Hulp binnen een week

Bureau GOAL staat voor: vergoede zorg en passende hulp binnen een week, bij het kind thuis, zorg op maat door een orthopedagoog. Psychodiagnostisch / intelligentie onderzoek is mogelijk.

Ik werk volgens de evidence-based IMRO methodiek. Mijn kwaliteiten liggen bij: gedragsproblemen (zowel externaliserend als internaliserend), eetproblemen (zowel onder- als overgewicht), hechtingsproblematiek, ADHD gerelateerde problemen, ASS autisme gerelateerde problemen, sociaal-emotionele problemen.

De hulp wordt bij het gezin thuis, op school of in de praktijk in Huissen gegeven. Er is momenteel geen wachtlijst. Ik ben werkzaam in de regio Arnhem – Nijmegen.

Orthopedagoog & Coach Jeanine Wessels - Huissen
700x850

Wat mij typeert:

IMRO Beweging-als-houvast, methodiek waarbij je vanuit het onbewuste werkt aan wat (nog) moeilijk is. Via bewegen en ervaren i.p.v. praten ondersteunen in het zoeken naar andere, bij het kind en gezin passende, oplossingen.

Ondersteuning in de veilige en vertrouwde omgeving van het kind, en de omgeving waar de problemen zich voordoen, zodat we direct kunnen oefenen in de situatie.

Denken in oplossingen, wat lukt wel maakt de ondersteuning laagdrempelig en geeft direct een positieve draai. Behandeling wordt niet als zodanig door het kind, ouders en omgeving ervaren.

Snel kunnen schakelen – behandeling, gezinsondersteuning, (psychodiagnostisch) onderzoek, individuele therapie, al deze vormen beheers ik. Start van hulp binnen een week.

Ook tussendoor, gedurende de week, kun je vragen stellen via mail/app/bellen. Samen kijken we wat wel goed ging in de situatie en hoe sommige dingen anders aangepakt kunnen worden. Met de antwoorden kun je direct aan de slag.

Gemiddelde score van 8,9 op cliënttevredenheidsvragenlijst.

Met de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Wageningen, Westervoort en Zevenaar heb ik een contract om het product Jeugdhulp Behandeling B te mogen leveren. Om voor Jeugdhulp niveau B in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.

Ook in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen is vergoede zorg mogelijk, hier vanuit het product specialistische begeleiding. Om voor Jeugdhulp in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.
LET OP, i.v.m. nieuw beleid binnen gemeente Nijmegen geldt het volgende: bij een hulpvraag dient u eerst aan te melden bij het buurtteam. De buurtcoach kijkt samen met u welke hulpverlening het meest passend is, hij/zij kan als enige de beschikking voor vergoede hulp uitzetten.

 

Kwalificaties:
– NVO registratienummer 18501
– SKJ registratienummer 120005112
– AGB code 94062152

Neem contact op bij vragen, om te overleggen en/of voor meer informatie

Scroll to Top

Mind-mindedness

Door het E-book te downloaden ontvang je tweewekelijks mijn nieuwsbrief vol tips, weetjes en informatie; geen spam. Afmelden kan altijd met 1 klik. We verkopen jouw gegevens nooit door.