Tarieven 2024

Tarieven 2024

Vergoeding van de behandeling is mogelijk

Afhankelijk van de gemeente waar u woont en/of uw (aanvullende) zorgverzekering
is vergoeding van (een deel van) de behandeling mogelijk.
Adviesgesprek / intake-gesprek:
gratis (duur +/- 1 uur)
Individuele behandeling: 
€ 89,- per uur (inclusief voorbereidingskosten)
Intelligentie onderzoek:
€ 600,- (inclusief voorbereiding, onderzoeksrapport en adviesgesprek)
Opvoedingsondersteuning:
€ 250,- (inclusief voorbereidingskosten) 5 beeldbelsessies van 1 uur

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten.

Met de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Wageningen, Westervoort en Zevenaar heb ik een contract om het product Jeugdhulp Behandeling niveau 1 en 2 te mogen leveren. Om voor Jeugdhulp niveau 1 en 2 in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.

Ook in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen is vergoede zorg mogelijk, hier vanuit het product specialistische begeleiding. Om voor Jeugdhulp in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.
LET OP, i.v.m. nieuw beleid binnen gemeente Nijmegen geldt het volgende: bij een hulpvraag dient u eerst aan te melden bij het buurtteam. De buurtcoach kijkt samen met u welke hulpverlening het meest passend is, hij/zij kan als enige de beschikking voor vergoede hulp uitzetten.

Boek een gratis adviesgesprek met mij waarin je inzicht krijgt in de handvatten voor jouw gezin, zodat je snel positieve verandering merkt.

Scroll to Top

Mind-mindedness

Door het E-book te downloaden ontvang je tweewekelijks mijn nieuwsbrief vol tips, weetjes en informatie; geen spam. Afmelden kan altijd met 1 klik. We verkopen jouw gegevens nooit door.