Tarieven 2023

Tarieven 2023

Vergoeding van de behandeling is mogelijk

Afhankelijk van de gemeente waar u woont en/of uw (aanvullende) zorgverzekering
is vergoeding van (een deel van) de behandeling mogelijk.
Adviesgesprek / intake-gesprek:
gratis (duur +/- 1 uur)
Individuele behandeling: 
€ 89,- per uur (inclusief voorbereidingskosten)
Intelligentie onderzoek:
€ 600,- (inclusief voorbereiding, onderzoeksrapport en adviesgesprek)
Opvoedingsondersteuning:
€ 250,- (inclusief voorbereidingskosten) 5 beeldbelsessies van 1 uur

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten.

Met de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Wageningen, Westervoort en Zevenaar heb ik een contract om het product Jeugdhulp Behandeling niveau 1 en 2 te mogen leveren. Om voor Jeugdhulp niveau 1 en 2 in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.

Met de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen heb ik een contract om het product Jeugdhulp Specialistische begeleiding en B-GGZ te mogen leveren. Om voor Jeugdhulp in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.

Met de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen heb ik een contract om het product Jeugdhulp Behandeling niveau 1 en 2 te mogen leveren. Om voor Jeugdhulp niveau 1 en 2 in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.

Boek een gratis adviesgesprek met mij waarin je inzicht krijgt in de handvatten voor jouw gezin, zodat je snel positieve verandering merkt.

Scroll to Top

Mind-mindedness

Door het E-book te downloaden ontvang je tweewekelijks mijn nieuwsbrief vol tips, weetjes en informatie; geen spam. Afmelden kan altijd met 1 klik. We verkopen jouw gegevens nooit door.