Tarieven 2021

Intake-gesprek: € 30,- (duur +/- 1 uur)

Individuele behandeling:  € 75,- per uur (inclusief voorbereidingskosten)

Intelligentie onderzoek: € 500,-
(inclusief voorbereiding, onderzoeksrapport en adviesgesprek)

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten.

Afhankelijk van de gemeente waar u woont en/of uw (aanvullende) zorgverzekering is vergoeding van (een deel van) de behandeling mogelijk.

Met de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Wageningen, Westervoort en Zevenaar heb ik een contract om het product Jeugdhulp Behandeling niveau 1 en 2 te mogen leveren. Om voor Jeugdhulp niveau 1 en 2 in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.

Met de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen heb ik een contract om het product Jeugdhulp Specialistische begeleiding en B-GGZ te mogen leveren. Om voor Jeugdhulp in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.

Met de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen heb ik een contract om het product Jeugdhulp Behandeling niveau 1 en 2 te mogen leveren. Om voor Jeugdhulp niveau 1 en 2 in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts/POH nodig, de schoolarts of het wijkteam /de jeugdconsulent uit uw gemeente.