Slecht weer bestaat niet,

Slecht weer bestaat niet,

slechte kleding wel. Deze quote kwam ik pas tegen, nu moest ik er weer aan denken. Brr, koud – sneeuw. Niet bij onze kleine man: joepie! Sneeuw, zelfs na het avondeten nog even naar buiten en sneeuwpopjes maken. En vanmorgen: Bah, slecht weer, dan toch maar niet op de fiets…. Alles weer nat…. Aan de andere kant, ik heb wel een goed regenpak, waterdicht. Het nat en koud worden als je bij een ander langs gaat maakt het door de regen fietsen het ergste. Maar dat kan ik dus zo oplossen. Misschien vanmiddag ook lekker naar buiten met cliënten, juist extra lekker als je dan koud en nat weer binnenkomt en er staat een kop warme (chocolade?)melk klaar! Genoeg leuke spellen te doen: stampen in de plassen, laat de regen een kunstwerk maken op je papier, vang zoveel mogelijk druppels! Een klein zetje geven en daar gaan we!
Kinderen maakt het niet uit welk weer het is, passende kleren aan en lekker naar buiten gaan!
Joepie! Even zoeken naar die waterdichte regenbroek …

Sharing is caring
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Meest recente schrijfsels

Boek een gratis adviesgesprek met mij waarin je inzicht krijgt in de handvatten voor jouw gezin, zodat je snel positieve verandering merkt.

Scroll to Top

Mind-mindedness

Door het E-book te downloaden ontvang je tweewekelijks mijn nieuwsbrief vol tips, weetjes en informatie; geen spam. Afmelden kan altijd met 1 klik. We verkopen jouw gegevens nooit door.