Gratis E-book

Gratis E-book

Een ontspannen en fijn thuis, zonder dat het je veel energie kost.

Ga zelf aan de slag met de wetenschappelijke evidence-based methodiek IMRO beweging-als-houvast. Leer in 3 stappen hoe je in jouw thuissituatie potentieel negatieve situaties ombuigt.

Vanuit mind-mindedness leer je je kind beter “lezen” en weet je hoe je kunt reageren om de situatie positief te draaien. Na het lezen van dit e-book begrijp je zelfs in lastige situaties wat je kind nodig heeft en kun je vanuit rust reageren op je kind, waardoor de situatie niet escaleert maar juist ontspannen wordt. Je bezit de handvatten om een potentieel negatieve situatie om te buigen naar een positieve situatie.

Voor ouders die de vinger er niet op kunnen leggen waarom jullie als gezin de positieve draai niet kunnen vinden.

Download vandaag nog dit e-book zodat je direct kunt oefenen in jouw thuissituatie. Elke dag zijn er situaties in jouw gezin waarbij je een paar minuten kunt oefenen in het je eigen maken van mind-mindedness. Hoe vaker je een paar minuten oefent, hoe makkelijker het je afgaat en dit een vaste routine wordt, zodat je snel en blijvend positief resultaat zult zien!

Meer over Jeanine

Als orthopedagoog ondersteun ik gezinnen om samen tot passende handvatten te komen voor zowel het kind als het gezin in voor hen lastige situaties. Door te werken in de thuissituatie, wat zowel veilig en vertrouwd is voor het kind, alsmede de plek waar de problemen zich voordoen, kunnen we direct oefenen en toepassen in de situatie.

Ik denk in oplossingen, wat lukt wel – zodat we samen vanuit een positieve insteek werken.

Orthopedagoog & Coach Jeanine Wessels - Huissen
600x8002
Scroll to Top

Mind-mindedness

Door het E-book te downloaden ontvang je tweewekelijks mijn nieuwsbrief vol tips, weetjes en informatie; geen spam. Afmelden kan altijd met 1 klik. We verkopen jouw gegevens nooit door.