beweging-als-houvast

beweging-als-houvast

En wat ga je dan doen? Samen aan de slag, samen spelen, oefenen en leren. Bijvoorbeeld: op het veld een bal in de kruising leren schieten. (kunnen ze dat vanavond op het EK ook waar maken?) Wauw! Dat is gaaf, je leert van elkaar en met elkaar. Zo wordt het makkelijker om je open te stellen, elkaar te vertrouwen en sneller verandering krijgen.

Niet via praten, maar via bewegen verbinden en samen groeien. Van elkaar leren, met elkaar leren. Net de uitdaging bieden waarin het kind kan groeien, maar niet wordt tegengehouden. Oefenen met emoties, laten zien, eigen inbreng en gek (durven/kunnen doen). Bijvoorbeeld tijdens een spel de regels veranderen, op micro niveau spelen met verwachtingen. Wat voor gekke dingen kunnen we samen doen? Met een broer of zus erbij oefenen, wat bedenk jij? wat bedenk ik? Hoe werken we samen?

Samenwerken, zeker ook belangrijk op een voetbalveld! Succes vanavond en op naar de finale! GOAL !!

Heb je misschien vragen over jouw aanpak thuis, of over de reacties van je kind of het gedrag van je kind in sommige situaties? Soms reageert je kind op een manier die je echt niet begrijpt, maar wel graag wil begrijpen. Ik wil je daar graag bij helpen. Boek een gratis adviesgesprek met mij via www.bureaugoal.nl

Sharing is caring
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Meest recente schrijfsels

Boek een gratis adviesgesprek met mij waarin je inzicht krijgt in de handvatten voor jouw gezin, zodat je snel positieve verandering merkt.

Scroll to Top

Mind-mindedness

Door het E-book te downloaden ontvang je tweewekelijks mijn nieuwsbrief vol tips, weetjes en informatie; geen spam. Afmelden kan altijd met 1 klik. We verkopen jouw gegevens nooit door.